Mikael Svarvar

I sommar gästas Midsummer 2020 av Mikael Svarvar. Mikael är närmast en veteran på den finländska soul- och gospelscenen. Genom ett antal egna album och som solist i egna och andras konserter är Svarvar känd för sin känsla i rösten och starka uttryck.

Mikael vill att publiken ska få vara med i sångerna så mycket som möjligt. Han har varit gospelkörledare under många år och det sätter sin prägel på konserten. Han vet hur man får ett gäng människor att sjunga före de själva vet om det.

Mikael kompas av sina trogna bandmedlemmar Tuukka Aitoaho och Stefan Lindblom. De har spelat tillsammans sedan början av 2000 talet.
Med är också gitarristen Martin Söderbacka, känd från SoulWhat? och Elive Music.

Vi söker unga talanger till Open Stage på Midsummer!

Har du en låt du filat på ett tag? –Kanske en smäktande ballad om sann kärlek, en rapp om det hårda livet i Rödsö eller en akustisk popdänga med strålande hitpotential, eller nått annat? Är du och dina bandkompisar trötta på ändlösa jamsessioner i dina föräldrars garage? –Då är det kanske dags att pröva vingarna på årets Open Stage! 😄

Midsummer kommer i år att strömmas som en livekonsert från Pörkenäs under midsommardagen 20.6. Utöver konsert med Mikael Svarvar blir det Open Stage, där just du har chansen att uppträda live i direktsändning.

För att vaska fram deltagarna i årets Open Stage utlyser vi nu en digital audition. 🏁 Om du vill delta gör du det enkelt på följande sätt:

1. Fundera över vad du/ni vill framföra, både egna låtar och covers är tillåtna.

2. Banda in ditt fantastiska bidrag som en videosnutt.

3. Sänd in ditt bidrag senast 8.6 till jakob.backlund@kyrkansungdom.fi. Märk meddelandet som ”Audition”, och kom också ihåg att bifoga dina kontaktuppgifter så att vi får tag i dig sen.

4. Håll tummarna och hoppas på en guldbiljett till Pörkenäs. ✉️