Vuxenbibelstudier: Anders Sjöberg
Ungdomsbibelstudier: Marcus Olson (ons-tors) & Mats Nyholm (fre-sön)
Tweensbibelstudier: Henrik & Linda Mård
Barnmöten: Per-Richard ”Pricken” Levälahti m.fl.
Kurser med Simon Ådahl & Örjan Armgren, Rigmor Holst, Anders Sjöberg, Mats Nyholm, Svante Lundgren, Stefan Forsén, Maria Sundgren-Lillqvist m.fl.
Konsert med Pekka Simojoki & Amigo Choral

Pricka in i din kalender redan nu!

KU:s Sommardagar

i Karleby 5-7.6.2020

i Sockenkyrkan och Kyrkbackens församlingshem.

Huvudfesten för KU:s 100-års jubileum.

FREDAG: Lovsångskonsert med Bengt Johansson och mässan Människa – kom fram! med Stefan Myrskog.
LÖRDAG: 100 – årshistoriken av Sixten Ekstrand ges ut. Sång och musik, Erik Vikström, BarnOas. Hoppslott och cafétält med godiskrokodiler & glass. Sommarprat med bl.a. Tuula Vilo och Rebecka Stråhlman. Festmiddag.
Galakväll med högklassig musik, både nostalgikörer/band och nya musiker. Glimtar från 100 år av Guds trofasthet och framtidsutblickar. Välsignelse av KUng-teamet. Biskop Bo-Göran Åstrand, Sixten Ekstrand m.fl. Ungdomssamling efteråt.
SÖNDAG: Festhögmässa i sockenkyrkan. Radiering. Kyrkkaffe.

KONSERT på fredag med Bengt Johansson och Mikael Svarvar med band

Välkommen till Kredu för att dra dig tillbaka, få en stunds avskildhet i vardagen och möta Gud i tystnaden under ett veckoslut i fastetiden. Retreaten som är delvis tyst och inleds på fredag kväll kl 18 passar bra också för dig som inte tidigare deltagit i någon retreat. I programmet ingår bl.a. bibelmeditationer, morgonmässa och taizeandakter. Tid finns för egen reflektion, vila, läsning och promenader. Möjlighet finns även till enskilda samtal och förbön. Tystnaden bryts i samband med kvällsmaten kl 18 på lördag kväll. Medverkar gör också kaplan Mats Edman m.fl. Den som har möjlighet kan delta i söndagens högmässa i Nykarleby kyrka kl 10, där Erik Vikström predikar.

Tema: Se, vi går upp till Jerusalem!

Avgift: 60 €   (utan övernattning: 50 €, med övernattning även lörd-sönd: 70 €)

Sista anmälningsdag: ons. 4.3.2020.

Mera info: KU: 045 234 8073/Maria, KREDU: 044 755 5618/Sonja

Arr: Förb. KU, Kredu och Nykarleby församling

Fredag 13.3

17.30 – Drop in
18.00 Kvällsmål & kaffe/te
ca 18.30 Välkomstsamling & introduktion Mats Edman
19.30 Bibelmeditation I Erik Vikström
21.00 Taizeandakt med Mikaela Lönnqvist och Mats Edman
21.45 Nattmat & samvaro

Lördag 14.3
7.45 Väckning
8.15 Morgonmässa. Erik Vikström, Mats Edman m.fl. Tystnaden inleds.
Efteråt frukost i matsalen.
10.15 Bibelmeditation II Erik Vikström
12.30 Lunch med efterrätt & kaffe/te.
Tid för vila, promenader, läsning.
Möjlighet till samtal & förbön
15.00 Eftermiddagskaffe/te
16.00 Bibelmeditation III Erik Vikström
17.30 Taizeandakt
18.00 Kvällsmat. Tystnaden bryts.

Söndag 15.3
10.00 Högmässa i Nykarleby kyrka. Pred. Erik Vikström, lit. Mats Edman. Kyrkkaffe.

Anmäl dig till retreaten här

KYRKHELG SYD

20–22.3.2020 i Helsingfors

Temat ”INFÖR DITT ANSIKTE” uppmanar oss att reflektera över Gud som Sanningen, som den Allsmäktige som leder historiens gång och som vill leda oss i våra liv.

Kyrkhelgen hålls i Petruskyrkan, Skogsbäcksvägen 15, Helsingfors. Ingen förhandsanmälan behövs.

Medverkande: Prof. Antti Laato, chefred.Leif Nummela, vd Peter Fagerholm, sångarna Pekka Simojoki och Fiona Chow, med.lic. Pekka Reinikainen, direktor Björn Wallén, khde Daniel Björk m.fl.

Kundvagn