14.00 Inledande möte i kyrkan Förvandlat böneliv Boris Salo, Anders Store, Leon Jansson, Sonja Smedjebacka. Barnprogram.

15.30 Kaffe

16.00 Parallellprogram

● Förvandlade hem Boris och Vivian Salo  (i kyrkan). Hemmen är avgörande för den enskilde och samhället. Hur skapa hem som gör skillnad, trygga hem? En oas i stället för kaos?

● Nåd till förvandling Leon Jansson (i församlingshemmet). Hur kommer vi vidare på trons väg när vi tycker att vi stampar på stället? Kan vi räkna med att något i vårt liv ska förvandlas och i så fall hur? Om vägar ur stagnation in i trons mognad.

● Allsång med Happy Singers. (i tältet på gården). Vi sjunger väckelsesånger och lovsånger tillsammans, både gammalt och nytt.

● Program för barn i olika åldrar (i ungdomsutrymmet).

17.00 Middag  (10 €)

17.30 Helgmålsringning – blåsmusik på kyrkbacken

18.00   Festkväll i kyrkan. Förvandlade hjärtan Boris Salo, KU:s blåsorkester, Paletten, Kungens Ungar, Wingren Brothers, Leon Jansson, Sonja Smedjebacka. Välsignelse av KUng-teamet Benjamin Häggblom och Alice Brandt. Barnprogram i ungdomsutrymmet.

19.30   Musikcafé vid tältet på gården. Grillen är varm med hamburgare och barnens kiosk är öppen. Wingren Brothers står för musiken. Avslutningsandakt Leon Jansson.

10.00   Högmässa i kyrkan. Boris Salo, Anders Store, Sonja Smedjebacka, Nedervetil kyrkokör, Rebecka Bergdal, RosaNyqvist, Kristoffer Ekfors m.fl. Högmässan bandas och sänds på Radio Vega 22.6.

Söndagsskola i ungdomsutrymmet.

Kyrkkaffe.

Välkommen på unga vuxna samlingar vid Hällsand i Jakobstad i sommar.
Pricka in datumen i din kalender redan nu!

13.6 kl 18
27.6 (Kvällsmäs­sa
i Pedersöre kyrka)
11.7 kl 18
1.8 kl 18
15.8 kl 18

Vi umgås, tar del av undervisning, delar tankar och gör sådant som unga vuxna gör. Om du känner dig som ung vuxen eller faktiskt är ung vuxen är du varmt välkommen med!
Mera information kommer på sociala medier efterhand.
Go tell it on the mountain!

Kontaktperson: Alaric Mård

KVINNOWEEKEND

på Pörkenäs 4–5.10.2019

Stå här med mig – att dela livet som det är

Ett försök att förstå hur nära det är mellan det svåraste och det vackraste i livet. Om oss, hur vi är och har det och hur tron på Jesus både kan utmana och ge tillit.
Vår gästtalare Lena Bergström är evan­gelist i Equmeniakyrkan i Sverige och verksam­hetsledare för Brobygge – dialog med livet.
Övr. medv.: Mia Anderssén-Löf, Åsa Turpeinen, Rebecca Ekman, Linda Andtbacka, Sara Åström m.fl.
Det blir workshoppar, skymningsmässa, lovsång, god mat samt tid för promenader, vila och gemenskap.

Arr. Förb. KU, Jakobstads sv. förs. och Nykarleby förs. med stöd av Svenska folkskolans vänner r.f.