KOMMANDE SAMLINGAR I KU

25.5 Gemenskapskväll med lovsång i Nedervetil församlingshem kl 18. Medv. Nedervetil kyrkokör med Sonja Smedjebacka, KU:s projektkör, Eivor & Nisse Johansson, blåsgrupp, Harry Kronqvist m.fl. Körerna övar kl 17.30.

30.5 Gemensamt sångmöte på Österö i UF Kustens lokal kl 14. Medv. Hans Boije, Kaj Kanto, Bo-Erik Granlund, Kristoffer Streng, Rebecca Holmgård m.fl. Arr. De lokala församlingarna och Förb. KU.

30.5 Friluftsgudstjänst på Kristi Himmelsfärdsdagen vid Klippan, Andra Sjön i Nykarleby kl 11.

27.6 Sommarsång på Kronvik lägergård kl 19. Knytkalas.

31.7 Allsång vid Kuddnäs i Nykarleby kl 18.

18.8 Gemenskapsdag på Björkö kl 15. Medv. Peter Kankkonen, Jukka Sandvik, Eivor & Nisse Johansson, Projektkören, Harry Kronqvist. Dagen inleds med lunch vid Berny

MÖTESKALLELSE

Medlemmarna och medlemskretsarna i Förbundet Kyrkans Ungdom r.f. kallas till ordinarie sommarmöte torsdagen den 25 juli 2019 kl. 13.00 i auditoriet vid Seurakuntaopisto i Pieksämäki. Stadgeenliga ärenden. Eventuella motioner med förslag till beslut, bör vara styrelsen tillhanda senast den 11 juli 2019 under adress: Förb. KU, Seminarieg. 19, 66900 Nkby eller kansliet(at)kyrkansungdom.nu.