Kyrkans Ungdom anordnar regelbundet Seniordagar.

På bilden ovan sjunger projektkören under ledning av Sonja Smedjebacka, ackompanjerade av Inger Cederberg och Karl-Gustaf Sundman på seniordagen i Terjärv den 19 mars.

***********************************

KU:s seniordag i Purmo 24.3.2020

Kaj Granlund, Bill Ravall, Leon Jansson m.fl.

12.00 Lunch
13.00 Program. Gunilla Luther-Lindqvist berättar om senaste resan till Lesbos och arbetet med Nada-Nord. Musik med Bill Ravall och Eivor & Nisse Johansson. Kaj Granlund, Leon Jansson.
14.30 Kaffe
15.15 Veckomässa i kyrkan Kaj Granlund, Bill Ravall m.fl.
ca 16.30 Hemfärd

Busstransport både norr- och söderifrån. Anmälan för buss och mat till kansliet senast 12.3, tfn 045 234 8073, kansliet@kyrkansungdom.fi.

SENIORUTSKOTTET

• planerar seniorverksamheten tillsammans med verksamhetsledaren
  • deltar i praktiska arrangemang i mån av möjlighet
  • fungerar som en länk ut till seniorerna på fältet
  • ta gärna kontakt ifall du har frågor, idéer eller behöver någon att prata med!

Seniorutskottet 2020:

Pär-Gustav Lindh (Malax)

Britta Harald (Nykarleby)

Linnea Sundvik (Larsmo)

Anneli Grankull (Kronoby)

KU:s seniorresa till Skåne 31.8–5.9.2020

Kom med på seniorresan till Skåne och Österlen, ett av Sveriges mest älskade resmål. Vi bor på Stiftsgården Åkersberg, njuter av de vackra landskapen, besöker bl.a. Simrishamn med sina kullerstensgränder och korsvirkeshus, Dag Hammarskjölds Backåkra, Kåseberga och Ales stenar, Ystad och på vägen hem ekumeniska kommuniteten i Bjärka-Säby. Vi har tid för bibelstudier och andakter, allt i den varma gemenskapens tecken.

Pris: 795 €

Reseledare: Görel Ahlnäs

Bibelstudiehållare: Tor-Erik Store

Ladda ner reseprogrammet här!

(pdf-fil)

Kundvagn