13.10. Seniordag i Kvevlax.

På bilden ovan sjunger projektkören under ledning av Sonja Smedjebacka, ackompanjerade av Inger Cederberg och Karl-Gustaf Sundman på seniordagen i Terjärv den 19 mars 2019.

***********************************

SENIORUTSKOTTET

• planerar seniorverksamheten tillsammans med verksamhetsledaren
  • deltar i praktiska arrangemang i mån av möjlighet
  • fungerar som en länk ut till seniorerna på fältet
  • ta gärna kontakt ifall du har frågor, idéer eller behöver någon att prata med!

Seniorutskottet 2021:

Stig Gunell (Esse)

Britta Harald (Nykarleby)

Linnea Sundvik (Larsmo)

Anneli Grankull (Kronoby)

SENIORRESA TILL ÖSTRA FINLAND

1-3.9.2021

Kom med och dela gemenskapen på en resa till några av de vackraste delarna av vårt land! Vi börjar vid Valamo och Lintula kloster i Heinävesi och fortsätter till natursköna Nyslott med Olofsborg. Andra dagen besöker vi bl.a. Finlands största träkyrka, Kerimäki kyrka samt Luosto skogsmuseum. Vi kör längs med Punkaharjuåsen och via Imatra till Villmanstrand, vackert beläget invid Saimen. På hemvägen åker vi ännu via St. Michel med Kenkävero prästgård samt Jyväskylä.

Reseledare: Görel Ahlnäs

Bibelstudier: Lars-Johan Sandvik

Prel. pris: 370 €

Kontakta KU:s kansli (tel. 045 234 8073) för dagsprogram och anmälan.

Tekn. arr: Ingsva