Sommarlägret i Pieksämäki skjuts upp ett år

Sommarlägret 28.7 – 2.8.2020 inhiberas. Vi kommer att be alla vidtalade att medverka nästa år istället. Nästa års datum blir 27.7 – 1.8.2021. Vi hoppas att vi kan träffas då under tryggare former!

Sommarlägret hålls i år istället digitalt. Program publiceras dagligen under den inplanerade lägerveckan här på hemsidan.  Läs mera om DIGIMÄKI här under.

Sommarläger i
DIGIMÄKI

29.7-1.8.2020

Paulus brev till filipperna om glädje är skrivet mitt under strikta karantänförhållanden, i fängelse. Anders Sjöberg, Rigmor Holst, Boris Salo och Mats Nyholm håller bibelstudium och berör hur vi finner och bevarar livet och glädjen i Kristus, oberoende av omständigheterna.

Varje dag:
Barnprogram med Pricken Levälahti
Tweensprogram med Alexander Nykvist
Ungdomsprogram med KUng-teamet.

Onsdag 29.7
Bibelstudium med Rigmor Holst
Dagens lovsång: Heidi Storbacka
Dagens kurs: Grilla med Ville Kavilo och Hot, mut och kärlek – Tankar kring att vara mamma med Amanda Audas-Kass

Torsdag 30.7
Bibelstudium med Anders Sjöberg
Dagens lovsång: Susanna Sandell
Dagens kurs: Kreativa pyssel med Sofia Kass och motionpass för alla  med Annika Löfqvist & Johanna Hjulfors (ha gärna liggunderlag och hantel till hands)
Sommarprat: Pamela Granskog

Fredag 31.7
Bibelstudium med Boris Salo
Dagens lovsång: Jenny Pulkkinen m.fl.
Dagens kurs: Måla Akvarell med Linnea Ekstrand och Tweenskurs med BarnOas

Lördag 1.8
Bibelstudium med Mats Nyholm
Dagens lovsång: Fanny Sjölind, Lars-Victor Öst, Anders Sjölind.
Dagens kurs: Baka hälsosamt med Jeanette Huldén
Sommarprat: Anna-Lena Särs
Avslutande mässa: På lördag bjuder Kyrkans Ungdom i Pedersöre in till mässan Människa – kom fram! i Pedersöre kyrka kl. 19. Kyrkan rymmer 180 personer och man kan också lyssna till mässan på Pedersöre församlings webbplats www.pedersoreforsamling.fi

Alla vuxenbibelstudier och sommarprat från fjolårets Pieksämäkiläger tillgängliga online!

Bilder från Pieksämäkilägret 2019, foto: Joe Pimenoff