på Kredu i Nykarleby
18-20.3.22

med Lars-Johan Sandvik och Lena Frilund

Avgift: 80 € (inkl. kost & logi). Utan övernattning: 70 €
Sista anmälningsdag: ons. 9.3. Begränsat deltagarantal.

Mera info:
KU: 045 234 8073/Maria
KREDU: 044 755 5618/Sonja’

Arr: Kredu, Förb. KU och Nykarleby församling

Välkommen till Kredu för att dra dig tillbaka, få en stunds avskildhet i vardagen och möta Gud i tystnaden under ett veckoslut i fastetiden. Retreaten som är delvis tyst och inleds på fredag kväll kl 18 passar bra också för dig som inte tidigare deltagit i någon retreat. I programmet ingår andlig vägledning, tideböner, morgonmässa och meditationer. Tid finns för egen reflektion, vila, läsning och promenader. Möjlighet även till enskilda själavårdssamtal. Tystnaden bryts i samband med kvällsmaten vid 18-tiden på lördag kväll. Den som har möjlighet kan delta i söndagens högmässa i Nykarleby kyrka kl 10.

4.11 OBS!

Temadagen

med Tomas Sjödin

i Jakobstad är framflyttad till 3.11.2022.

Upplev och utforska Skandinaviens maffigaste och bästa skidcentrum i hela fyra dagar! Utöver nervkittlande slalomåkning och fin gemenskap innefattar resan också härligt kvällsprogram. Du som vill delta bör helst ha fyllt 14 år.

Sommarfestival

på KREDU