Häng med till Åre på sportlovet!

Upplev och utforska Skandinaviens maffigaste och bästa skidcentrum i hela fyra dagar! Utöver nervkittlande slalomåkning och fin gemenskap innefattar resan också härligt kvällsprogram. Du som vill delta bör helst ha fyllt 14 år. Priset är 380€ om du bokar före 30.11.2019. Därefter är resans pris 410€.

Pro tip: Om du är medlem i KU får du 20€ rabatt.

För alla som varit där är det lätt att förstå varför Åre kallas “Nordens Alperna”: Ingen annanstans har du tillgång till 41 liftar, 89 backar, en fullstor kabinbana och så bra och varierad utförsåkning att den passar perfekt oberoende av om du är tävlingsåkare eller nybörjare, åker snowboard eller skidor. Åre har något för alla! Dessutom är Åre en trevlig, mysig och trendig fjällby.

Kyrkans Ungdom ordnar en förmånlig, trygg och minnesvärd resa till detta skidparadis. Vi lovar dig trivsamt boende, mycket mat och sympatiska ledare. Under resan spenderar vi fyra härliga dagar i backarna och får njuta av gott sällskap, roligt kvällsprogram och givande andakter. Du som vill ta del av äventyret bör helst ha fyllt 14 år.

Resan infaller under sportlovet, vecka 9, 23-28.2.2020. Bussen startar från Karleby på söndag morgon. Den plockar upp resenärer på vägen mot Vasa, varifrån båten avgår till Umeå. Vi anländer slutligen till Åre på söndag kväll.

Fyra oförglömliga dagar tillbringar vi i Åre. Vi susar fram i backarna dagen lång och har gemensamt kvällsprogram i fjällgården på kvällarna. På fredag morgon inleds vår hemresa, och vi kommer hem sent på fredag 28.2.

I Åre bor vi på en lägergård, som är belägen endast 15–30 minuters väg från Åre centrum. Vi är huvudsakligen inkvarterade i 4-personers rum. På lägergården finns tillgång till bastu, torkrum, samlingsutrymme med mera. Bussen trafikerar naturligtvis varje dag till och från liftarna.
Resans pris är 380€ om du bokar före den 30.11.2019. Därefter är resans pris 410€. Är du medlem i KU får du 20€ rabatt.

I resepriset ingår bussresa, båtbiljetter, boende och mat under vistelsen i Åre (kraftigt morgonmål, mellanmålspaket till backen, middag och kvällste). I priset ingår inte maten under resorna till och från Åre, liftkort och reseförsäkring! Det är obligatoriskt att ha en reseförsäkring som täcker eventuella olyckor i Sverige!

Anmälan:
I anmälan ingår att du inom två veckor betalar en anmälningsavgift på 80 € till konto:
Aktia IBAN: FI92 4055912 0000978 BIC: HELSFIHH (Förbundet Kyrkans Ungdom).

Anmälningsavgiften ingår i resepriset och du betalar resten av resan senare i början av februari. I samband med betalningen av anmälningsavgiften är det viktigt att resenärens namn anges, så vi säkert vet vem som betalat. Anmälningsavgiften betalas tillbaka endast vid sjukdomsfall. Anmäl dig via anmälningsformuläret nedan.

I slutet av januari får du ett brev med närmare uppgifter om resan (exakta liftkortspriser, tidtabell för resan osv.). Resan planeras, arrangeras och genomförs av Förbundet Kyrkans Ungdom r.f. i samarbete med lokala bussbolag.

Mera information ges av Jakob Backlund
045-2348072, jakob.backlund@kyrkansungdom.fi